Oficina_patrimoni

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) obre una convocatòria laboral per a cobrir una plaça de Tècnic/a de projectes de l’Oficina de suport al Programa de Patrimoni Ciutadà.

Des de l’Oficina de Suport del Programa de Patrimoni Ciutadà (OTPC), ens posem a disposició de les entitats per donar suport en la seva relació amb el Programa de Patrimoni Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona. Facilitem atenció i acompanyar a les entitats i projectes de gestió comunitària a l'hora de sol·licitar espais de cessió, presentar el balanç comunitari o donar suport pel desenvolupament i millora dels projectes. Aquest és el programa amb el qual es dota l’Ajuntament de Barcelona per reconèixer, consolidar i promoure iniciatives ciutadanes d’ús i gestió comunitària del patrimoni públic municipal. 

En l'exercici del lloc de treball tindrà la responsabilitat de portar a terme el projecte "Oficina Tècnica de suport al Programa de Patrimoni Ciutadà" conjuntament amb Torre Jussana i Patrimoni Ciutadà i haurà de treballar amb múltiples agents per impulsar i dinamitzar accions adaptades a les necessitats del teixit associatiu. Pel desenvolupament correcte de les seves funcions i segons les necessitats del projecte, haurà de treballar i combinar les seves tasques tant en l'equipament de Torre Jussana, com en les oficines del Programa de Patrimoni Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona.

Trobareu informació completa de l'oferta en aquest enllaç.

Si esteu interessats ens podeu fer arribar el CV a personal@cab.cat  amb la referència: tècnic/a patrimoni. 

Recepció de CV fins al 10 de novembre del 2024

Arxius adjunts
Adjunt Mida
Perfil_patrimoni (75.56 KB) 75.56 KB