subvencions22

El termini per presentar al·legacions i esmenes de la convocatòria general de subvencions 2022 finalitzarà el dia 13 de juny (inclòs).

Enguany seria el mateix funcionament de sempre si no fos que aquesta vegada l'ajuntament ha decidit aplicar la normativa legal pel que afecta la reformulació i atorgament de les subvencions. A la pràctica suposa que, si l'import donat és més baix del previst per part de l'entitat, aquestes només podran reformular el projecte reduint la part dels ingressos municipals i les despeses. Però no la part d'aportació prevista per l'entitat. Fins ara s'ha estat permissiu des dels equips tècnics municipals, però ara volen canviar aquesta dinàmica i aplicar la lògica dels ajuts. Segurament, l’aplicació d’aquest criteri, generarà malestar per moltes entitats petites que han anat funcionant amb la complicitat de l'ajuntament.


Podeu trobar més informació en l'apartat pas a pas de com fer la resolució de Torre Jussana.

Des del CAB, fem una crida a les federacions membres perquè ens feu arribar les necessitats de les vostres entitats. Potser ens permet reclamar un altre model de subvencions per les entitats petites. Per això us convidem a fer-nos arribar les vostres demandes i necessitats al respecte a direccio@cab.cat  i, si cal, podem posar en marxa el Grup de Treball de subvencions per donar-hi resposta.