pacte de barcelona

Demanem que en els grups de treball específics, s’hi puguin incorporar altres entitats significatives que treballen a la nostra ciutat, com a mínim les entitats membres del Consell de Ciutat que hi estiguin disposades.

El Consell d’Associacions de Barcelona, Lafede.cat - Organitzacions per la justícia global i la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona, com a membres del Consell de Ciutat i participants de la primera sessió del Pacte de Barcelona volem fer-ne una primera valoració per donar resposta a la crisi de la Covid-19.

Volem manifestar que estem totalment d’acord amb la posada en marxa del pacte. Justament fa uns dies ja demanàvem la creació d’un espai de treball transversal. Esperem que sigui un espai de treball àgil i col·laboratiu de defensa dels drets bàsics de les persones.

D’altra banda, hem fet una primera valoració de la constitució d’aquest espai i, entre les 50 organitzacions que hi participen, hi ha una àmplia representació de l’àmbit econòmic i de la mateixa administració. Hi trobem a faltar organitzacions de la ciutat que treballen aspectes de salut, mediambientals i socials que, de ben segur, ajudarien a trobar solucions conjuntes.

Per això demanem que en els grups de treball específics, s’hi puguin incorporar altres entitats significatives que treballen a la nostra ciutat, com a mínim les entitats membres del Consell de Ciutat que hi estiguin disposades.

 

Arxius adjunts