formulari covid19

Amb la vostra participació, ens permetrà tenir indicacions de quines són les principals necessitats que teniu i com podem contribuir a resoldre-les. El termini per fer-ho es tancarà el pròxim 19 d'abril.

Des de Torre Jussana (gestionat pel CAB) s'ha elaborat una enquesta per saber de quina manera la crisi sanitària del COVID-19 està afectant les entitats de la ciutat per tal de poder concentrar els nostres esforços a desenvolupar aquelles accions que us puguin ser útils per ajudar a aquestes organitzacions a superar-ho.

Per aquest motiu, hem elaborat un breu formulari que us demanem que respongueu (No us portarà ni 10 minuts omplir-lo). 

L’objectiu és tenir dades reals de l’impacte que ha tingut i que està tenint la crisi en el sector associatiu de la ciutat. Amb la informació anonimitzada, ens permetrà des del CAB, fer incidència política i ajudar a definir el propers reptes del nostre sector.

Per això creiem que és important que les federacions del CAB, així com les vostres entitats membres, respongueu al qüestionari. Aquestes dades de ben segur que us ajudaran a definir les vostres estratègies. Us convidem a participar responent aquest petit formulari.

Finalment us engresquem a què feu difusió entre les vostres entitats!

Podeu accedir al formulari en aquest enllaç