Davant la crisi de la sisena onada demanem l'ampliació del termini per presentar els projectes a la convocatòria general de subvencions

El pic de la sisena onada està fent que moltes persones, tant voluntàries com tècniques, estiguin de baixa, confinades o cuidant a persones confinades i dificulta les activitats ordinàries i de gestió.
Etiquetes

Feu voluntariat a través d’una xarxa de suport de la ciutat? Sol·liciteu una assegurança gratuïta!

El CAB, La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i Arç Cooperativa, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, prolonguen la cobertura per a les persones que segueixen fent acció voluntària a través de les xarxes de suport.

(R)evolucionem les associacions en el context de crisi. Les entitats del CAB aprofundirem plegades en les principals necessitats de les associacions conjuntament amb representants de l'Ajuntament.

Seguim el cicle «(R)evolucionem les associacions» i en aquesta trobada aprofundirem en les principals necessitats de les associacions de la ciutat en el context actual i les recollirem per fer-les present com a CAB. La segona part de la reunió serà amb representants de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona a qui podrem fer arribar les nostres demandes.

El Panoràmic ha presentat les primeres conclusions de l’afectació de la Covid-19 en el teixit associatiu

Les primeres conclusions de l’informe sobre l’afectació de la crsis de la Covid-19 mostra, una vegada més, una gran capacitat de reacció i d’adaptació a la situació, una gran resiliència i un reforç de la flexibilitat per part de les associacions