trobada associacions_ revolucionem les associacions

Seguim el cicle «(R)evolucionem les associacions» i en aquesta trobada aprofundirem en les principals necessitats de les associacions de la ciutat en el context actual i les recollirem per fer-les present com a CAB. La segona part de la reunió serà amb representants de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona a qui podrem fer arribar les nostres demandes.

La pròxima trobada d'associacions del CAB servirà per aprofundir en les principals necessitats de les associacions de la ciutat en el context actual de crisi i les recollirem per fer-les present en els diferents espais a on participem.

Per això us demanem que en la mesura del possible prepareu cadascuna una breu explicació de la vostra situació i quines són les principals necessitats que detecteu, així com possibles propostes.

La segona part de la reunió serà amb representants de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona a qui podrem fer arribar les nostres demandes.

La trobada virtual oberta a les entitats membres del CAB serà el pròxim 5 de novembre a les 18h en aquest enllaç:

https://meet.jit.si/trobadaCAB

Us demanem que confirmeu la vostra assistència.

Arxius adjunts