veus compromeses

Recollim i posem en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. D'una banda, Ràdio Farró i d'altra banda, el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons dins la programació de Boca Ràdio enregistren i emeten les entrevistes.

Recollim i posem en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. Tant si lluiten pels drets dels qui no en tenen, com les que acompanyen a les persones que més ho necessiten, com les que treballen per apropar la cultura als veïns i veïnes o les que mantenen viva la cultura popular, com les que lluiten des del compromís sociopolític pels drets dels animals, el medi ambient o la cooperació internacional. Totes les causes, més enllà de la ideologia de cadascú, són necessàries per a la millora i avanç de tota societat.

Recollim aquestes experiències en petites entrevistes querealitzen des de diferents ràdios associatives de la ciutat. D'una banda, Ràdio Farró (Enllaç extern), que publica els seus programes en format podcast en aquest enllaç (Enllaç extern). D'altra banda, el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons (Enllaç extern) dins la programació de Boca Ràdio (Enllaç extern) emetem les entrevistes en directe els dimarts de 11 a 12h i les podeu escoltar en directe en aquest enllaç (Enllaç extern).

Podeu recuperar les entrevistes emeses de "Veus Compromeses" en aquests enllaços:

Si voleu proposar alguna persona per ser entrevistada ho podeu fer en aquest formulari.