Recupereu la Presentació del web #DadesxAssociacions

El dimecres 29/11 juntament amb Iniciativa Barcelona OPen Data i la “Unión Democrática de Pensionistas y Jubilados de España” Mayores UDP vam celebrar la jornada “Dades x Associacions: Perfils d’edat i participació associativa. Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats” com una jornada més del 3r Congrés d’Associacions de BCN a l’espai Calàbria 66.

Presentem el web #DadesxAssociacions - «Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats»

El pròxim 29 de novembre, a les 18h. a l’Espai Calàbria 66 – Taller 4 (C/Calàbria 66) a Barcelona, ens encantarà poder-te saludar en persona, per a la presentació del web #DadesxAssociacions: l’eina digital perquè la teva entitat disposi de dades per enfortir els seus projectes amb open data i a continuació farem una taula rodona sobre «Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats».

Veus Compromeses - Les veus de les persones que canvien el món

Recollim i posem en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. D'una banda, Ràdio Farró i d'altra banda, el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons dins la programació de Boca Ràdio enregistren i emeten les entrevistes.