participem i decidim

Aquestes jornades, en el marc de la Capitalitat Europea de la Democràcia i el 3r. Congrés d'Associacions de Barcelona, volen impulsar el projecte "Participem i Decidim" que vol promoure el coneixement i l’ús de les eines de participació ciutadana en tots els àmbits de la ciutat i amb tota la ciutadania.

El divendres 4 d'octubre a Can Ricard celebrem la segona jornada del projecte Participem i Decidim. Consistirà en dues sessions de treball (1a sessió de 18:00 a 18:45 - 2a sessió de 19:00 a 19:45) en grup per tractar sobre:

  • Les eines de participació ciutadana a Barcelona.
  • La participació política al teixit associatiu.
  • Participació Digital i Comunicació.
  • Coordinació i Suport Mutu.

Aquestes jornades es realitzen en el marc de la Capitalitat Europea de la Democràcia i el procés del 3r Congrés d'Associacions de Barcelona. Si no vas poder assistir a la primera jornada del 19 de setembre, pots recuperar-la a: https://youtube.com/live/6Z140SJuvgI 

A les 20:30 Sopar, elaborat pel projecte de la Taula Eix Pere IV “Menjador Comunitari de Ca l’Isidret”, el qual s’emmarca en el projecte integral de cuina comunitària del Casal Ca l’Isidret que es va impulsar ara fa dos anys amb la finalitat d’obrir la cuina al barri com a espai de relacions comunitàries, intergeneracionals i interculturals, espai de salut i cures, i viver de projectes col·lectius amb un impacte social per al territori. El Menjador és obert els migdies a C/ Josep Pla, 174, dins el Casal Ca l’Isidret, on es fa un menú diari a un preu simbòlic. El sopar consisteix en el següent menú: Primer plat: Sopa de meló; Segon plat: Arròs amb curry de verdures; Postres: Pastís de pastanaga

El preu del sopar són 10€ i es pot fer el pagament online, rebreu un enllaç per fer el pagament un cop feu la reserva amb el formulari d’inscripció a les jornades.

21:00 Concerts, amb la participació de Mateolika.

Podeu demanar més informació de les jornades a participemidecidim@eixpereiv.org 

Formulari d’inscripció: CLICA AQUI