El debat #VotemambCAB aplega partits polítics, associacions i ràdios associatives a l'Espai Jove Boca Nord

Dilluns 20 de maig, va tenir lloc el debat polític #VotemambCAB sobre democràcia, participació i associacionisme, a l'Espai Jove Boca Nord. El debat obert al públic va comptar amb la presència dels representants de totes les formacions polítiques amb representació al plenari municipal i diverses entitats. Aquesta iniciativa del CAB s'ha dut a terme, gràcies a la col·laboració de l'espai jove i de diverses ràdios associatives de Barcelona.

Acompanyem a la FAVB i a Aigua és Vida, en la defensa de la participació ciutadana!

Agbar i d’altres empreses properes han presentat darrerament cinc contenciosos administratius contra la celebració d’una consulta ciutadana sobre si la gestió de l’aigua a la ciutat ha de ser pública o no. Des del CAB entenem que hem de tenir la capacitat de decidir sobre aquelles qüestions bàsiques que ens afecten a totes i a tots, com és el cas de la gestió de l’aigua. Per aquest motiu, hem acompanyat a la FAVB i a Aigua és Vida en una roda de premsa en la qual hem presentat un comunicat conjunt per denunciar el que considerem un atac a la democràcia per part de l'empresa.

AGO CAB 2019: Molta feina feta, molta feina per fer!

El passat dimecres 3 d'abril vam celebrar l'Assemblea General Ordinària 2019 a l'Espai Torre Jussana. L'Assemblea és l'òrgan sobirà de l'entitat i està formada pels representants de les associacions membres. És, doncs, l'espai de participació i decisió més important de l'any per a qualsevol associació, ja que és on totes les persones o entitats membres valoren l'acció realitzada i el pla de treball proposat per la junta directiva per al nou exercici. En aquesta notícia podeu accedir a tota la documentació que es va sotmetre a votació.