Acord del Plenari del Consell Municipal

Des del CAB hem coordinat el procés de debat en el marc del Consell de Ciutat per generar millores en la convocatòria de subvencions.

El divendres 27 de setembre, van ser aprovades al Plenari Municipal les propostes d'acord que es van remetre des del Consell de Ciutat amb relació al dictamen sobre propostes de millora en convocatòries de subvencions, que va ser aprovat pel plenari del Consell de Ciutat el passat 22 de juliol.

Des del CAB hem coordinat el procés de debat en el marc del Consell de Ciutat per generar millores en la convocatòria de subvencions. Per això celebrem l'acord del Plenari del Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona. "Expressar el suport i la implicació de l'Ajuntament de Barcelona en la reivindicació de la necessitat de modificar la Llei General de Subvencions 38/2003 de 17 de novembre, a fi que s'adapti al context actual, que sigui proactiva i avanci en la simplificació de processos. - Expressar el suport i la implicació de l'Ajuntament de Barcelona en la llei de subvencions catalana que dins del marc legal aplicable faciliti i resolgui els problemes associats a l'excessiva burocràcia actuals i reculli les propostes definides en el Dictamen sobre subvencions aprovat per la Permanent del Consell de Ciutat el 22 de juliol de 2024."

Arxius adjunts
Adjunt Mida
acord del Plenari del Consell Municipal (10.47 KB) 10.47 KB