Posicionament CAB - VOLEM SOLUCIONS! El retard del cobrament de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per part de les entitats

Des del CAB demanem a l’Ajuntament que faci el possible per accelerar el pagament de les subvencions, revisi què està passant, concreti una data per efectuar els pagaments i cerqui solucions conjuntament amb el sector associatiu.

Per unes subvencions destinades a qui treballem per la cohesió i la transformació social

Com cada any, des del Consell d’Associacions de Barcelona hem elaborat un informe de diagnosi de la convocatòria general de subvencions per a activitats i serveis de districte i de ciutat amb l’objectiu de l’informe és extreure’n idees i propostes de millora per a les convocatòries posteriors.

La ciutat proactiva busca projectes d’alt impacte social i ambiental

Fins al 27 de maig es poden presentar projectes a la nova convocatòria d’ajuts a la innovació urbana “La ciutat proactiva”, dotada amb 500.000 euros, que busca iniciatives que ofereixin solucions als reptes urbans de la transició energètica i l’emergència climàtica i de la transformació urbana, l’habitatge i la cohesió social.

Davant la crisi de la sisena onada demanem l'ampliació del termini per presentar els projectes a la convocatòria general de subvencions

El pic de la sisena onada està fent que moltes persones, tant voluntàries com tècniques, estiguin de baixa, confinades o cuidant a persones confinades i dificulta les activitats ordinàries i de gestió.
Etiquetes

Per unes subvencions municipals de foment de la cohesió social destinades a qui treballem per la cohesió social

Com cada any, des del Consell d’Associacions de Barcelona hem elaborat un informe de diagnosi de la convocatòria general de subvencions per a activitats i serveis de districte i de ciutat de l’any anterior. Es tracta d’una convocatòria anual, les bases de la qual tenen com a finalitat la millora de la cohesió social, la participació ciutadana, l’associacionisme, el civisme i la convivència a la ciutat. 

La convocatòria general de subvencions 2019 de l'Ajuntament de BCN a anàlisi!

Un any més impulsem un estudi sobre la darrera convocatòria de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat, amb la col·laboració de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, que ha analitzat les dades, i de l'Oficina Central de Subvencions de l’Ajuntament que les ha facilitat. En aquesta notícia us resumim les principals dades i hi trobareu, també, l'enllaç per descarregar l'informe complet.