ajuntament

Compareixença del CAB, a proposta del grup municipal d'ERC, a la comissió no Permanent d'Estudi sobre la simplificació, agilitat administrativa i la revisió normativa per tal d'eliminar tots aquells tràmits redundants o innecessaris i reduir el temps d'espera als ciutadans per accedir als serveis públics.

El CAB va comparèixer a proposta d'ERC a la comissió no Permanent d'Estudi sobre la simplificació, agilitat administrativa i la revisió normativa de l'Ajuntament de Barcelona.

En aquesta compareixença van participar també el Grup ECOS, la PIMEC i Foment del Treball.

L’aportació que hem fet des del CAB a aquesta comissió ha estat des d'una doble perspectiva. En primer lloc, aportant la nostra experiència i propostes elaborades en relació amb les convocatòries de subvencions que han estat recollides en el «Dictamen sobre propostes de millora en convocatòries de subvencions» aprovat pel plenari extraordinari del Consell de Ciutat, celebrat el dia 22 de juliol de 2024. En segon lloc, ens referirem a la feina, compartida també en el marc del Consell de Ciutat, i concretada en el Manifest sobre les “Dificultats d’Accessibilitat a l’Administració Pública” aprovat al plenari del Consell de Ciutat celebrat el dia 22 de desembre de 2022.

En el debat, també vam fer referència a les dificultats jurídica dels projectes de gestió cívica i vam compartir les accions que fem les entitats d'autodefensa davant de l'administració com el grup d'Autodefensa impulsat per la XES.

Podeu accedir a la compareixença en aquest enllaç.