Torre Jussana impulsa una segona enquesta per a conèixer en primera persona l’estat de les associacions i de la resta de teixit no lucratiu de la ciutat després de 8 mesos de pandèmia.
Seguim el cicle «(R)evolucionem les associacions» i en aquesta trobada aprofundirem en les principals necessitats de les associacions de la ciutat en el context actual i les recollirem per fer-les present com a CAB. La segona part de la reunió serà amb representants de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona a qui podrem fer arribar les nostres demandes.
Les primeres conclusions de l’informe sobre l’afectació de la crsis de la Covid-19 mostra, una vegada més, una gran capacitat de reacció i d’adaptació a la situació, una gran resiliència i un reforç de la flexibilitat per part de les associacions
Per tal de poder conèixer l'abast de la crisi del COVID19 entre les entitats de Barcelona, entre el 9 d'abril i el 3 de maig Torre Jussana va llançar una enquesta que va ser resposta per més de 850 organitzacions de la ciutat.
Arran de l’emergència sanitària i socioeconòmica de la COVID-19 i les conseqüents mesures de confinament, hem vist com a l’hora de destriar entre allò imprescindible i allò prescindible, han de prevaldre les necessitats i condicionals vitals que sostenen i reprodueixen la vida.
Davant la situació de crisi sanitària, econòmica, social i humanitària a nivell mundial provocada per la
pandèmia del COVID-19, el Consell Municipal d’Immigració demana autoritzacions de residència i treball per
a les persones immigrades per fer front a aquesta crisi
L'Ajuntament de Barcelona posa en marxa un espai per a la recollida oberta de testimonis escrits, imatges o audiovisuals que persegueix conservar les vivències individuals i col·lectives a fi de garantir el dret a la memòria popular del confinament de la ciutat de Barcelona.